Despre noi

Despre noi

Despre noi

Bine ați venit în lumea Trupei de Weekend – experiența muzicală care vă va încânta, vă va captiva și vă va face să dansați până dimineața!

Suntem o trupă de cover profesionistă, dedicată să aducem o energie explozivă și o varietate muzicală de excepție la evenimentele voastre. Cu o pasiune arzătoare pentru muzică și o abordare autentică, suntem gata să transformăm orice ocazie într-un spectacol de neuitat.

Cu un repertoriu vast și divers, ne adaptăm cu ușurință preferințelor și atmosferei fiecărui eveniment. Indiferent dacă sunteți în căutarea unor hit-uri clasice, rock’n’roll vibrant, pop contagiante sau ritmuri de dans incendiare, Trupa de Weekend se asigură că veți avea parte de toate acestea și mai mult.

De la petreceri private și nunți elegante până la concerte în cluburi și festivaluri, suntem experții în aducerea entuziasmului și bucuriei prin muzică. Fiecare membru al trupei noastre este un muzician talentat și experimentat, cu ani de studiu și performanță în spate. Combinația noastră unică de voce puternică, instrumente impecabile și armonii vocale remarcabile va cuceri inimile și urechile publicului dumneavoastră.

Nu ne rezumăm doar la a cânta piese celebre – aducem și o prestație scenică captivantă. Fiecare moment al spectacolului nostru este atent regizat și coregrafiat pentru a vă oferi o experiență vizuală și auditivă de neuitat. Echipamentul nostru de sunet și lumină de înaltă calitate completează perfect atmosfera, creând un spectacol profesional și impresionant.

Cu Trupa de Weekend alături, veți avea parte de o seară de distracție și adrenalină muzicală. Fie că sunteți gazda unui eveniment sau un organizator talentat în căutarea unor artiști de încredere, suntem alegerea perfectă pentru a face din fiecare moment un moment special.

Haideți să împărtășim pasiunea noastră pentru muzică și să creăm împreună un eveniment extraordinar. Contactați-ne astăzi și pregătiți-vă să experimentați Trupa de Weekend – suntem aici pentru a face muzica să răsune și să vă aducem amintiri de neuitat.

Trupa de Weekend – Suntem soundtrack-ul perfect pentru distracție!

Ritmuri cunoscute, petreceri de neuitat!

Aceștia suntem noi:

Alexandra Diana Dan

Voce

Ionuț Ciobotaru

Voce

Eduard Trifan

Clape

Ștefan Pandini

Vioară

Iulian Cătălin Croitoriu

Acordeon

Vlad Lavric

Saxofon

Sergiu Teclici

Chitară electrică

Valentin Moroșan

Chitară bas

Iulian Fodor

Percuție

Ai o intrebare?

Contactează-ne!